20 Jul
20Jul

În săptămâna în care am stat la Cluj, am făcut cunoștință cu Matei Dumitrescu, alintat și cunoscut ca Mati, băiatul dl Adrian, unul din colaboratorii turneului Sfinx. 

Deși țineam legătura, încă nu aflasem povestea din spatele jucătorului și eforturile depuse atât de el, cât și de părinții lui pentru a îi susține această pasiune: fotbalul. 

"Mati a început fotbalul sub îndrumarea d-lui Dan Didita la Academia Sfinții Împărați Constantin și Elena, la Pitești. După 2 ani de inițiere, au urmat 4 ani la FC Argeș. De curând, pașii l-au purtat către U Evolution Cluj, fiind acum sub îndrumarea dl. Raul Nemeș." ne relatează părinții lui.

"Este un jucător versatil, poate juca mijlocaș central, inter sau bandă stânga/dreapta. Este un jucător antrenabil, cu o inteligență în joc ce îi dă liniște atunci când e în posesia mingii, cu o tehnica bună, o viziune foarte bună a jocului, un jucător de ambele picioare, atitudine proactiva, jucător de echipă, comunicativ și sociabil." fiind câteva din calitățile remarcate de specialiști. 

"Pasiunile lui Mati sunt rezolvarea cubului Rubik, săritul la trambulina, colecționarea de pietre. Este foarte atașat de familia lui, de mama, tatăl și fratele său... Familia este un sprijin în tot ce face!

Pe David, fratele mai mic al lui Mati, îl pasionează animalele, natura, plimbările cu bicicleta." ne dezvăluie dl Adrian Dumitrescu, tatăl celor doi.

Matei a fost primit la clubul din Cluj cu brațele deschise, colegii făcându-i acomodarea mai ușoară. Ba mai mult, s-a atașat de Alex și Luca Ban, ei petrecând foarte mult timp împreună atât la antrenamente cât și acasă. 

Totuși, să remarcăm faptul că nu este ușor pentru un părinte și nici pentru fiul său să plece într-o localitate și să înceapă o viață nouă, o aventură, în doi. În Argeș a rămas soția cu băiatul cel mic, ei văzându-se doar în weekenduri și la evenimente speciale.

Mult succes pe viitor și în carieră, 28Mati! Ne bucurăm că am fost alături de tine, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Am învățat de la tine cât de important este să... dedicăm timp pasiunilor noastre și să trăim clipa, la cote maxime.

Îți mulțumim!

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.